Közel ezer résztvevő a sportágválasztókon - Együtt mozog a család

A tikkasztó hőség ellenére is sokakat bírt mozgásra az Erdész utcai sportközpontban rendezett veszprémi sportágválasztó szombaton.

Nagy érdeklődés kísérte szombaton a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) által szervezett sportágválasztót, ahol számos egyesület képviseltette magát a bakonyi megyeszékhelyről és annak környékéről.Az Erdész utcai sportközpontban rendezett jó hangulatú, gördülékenyen szervezett eseményen az érdeklődő fiatalok összesen tizenhét sportágat próbálhatták ki. Megmérhették ügyességüket labdarúgásban, futsalban, kézilabdában, jégkorongban és röplabdában, s megismerkedhettek a floorballal, a barantával, a tollaslabdával, az akrobatikus rockkal, az atlétikával, a sportmászással, a cselgánccsal, a tájfutással, a tornával, a gumiasztallal, a birkózással, a kerékpározással és a triatlonnal is.Rajki Tamás szervező portálunk érdeklődésére elmondta: kifejezetten sikeresnek ítéli az első alkalommal éltre hívott rendezvényt, amelyen a regisztrációs ív szerint csaknem ezren vettek részt.

A sikeres pályázatnak (EFOP-1.2.1-15-2016-00692) köszönhetően, mindkét rendezvény (Együtt mozog a család) kiválóan szólgálta az egészséges életmód népszerűsítését. - Tette hozzá Kavalecz Gábor, az egyesület elnöke.

vissza